Söker män med xxxl kukar

Söker XXXL kukarHej alla!

Hoppas just du finns här, söker en man med stor grov kuk ( XXXL) och ett plus är om du skjuter stora satser. Du skall ha minst 20cm lång och minst 18cm grov inga undantag har du inte minst dessa mått hör inte av dig till mig. Du skall ha en bra bild på din sida, inga bilder hör inte av dig. I ditt svar vill jag att du svara med dina mått hur lång och hur grov vet du inte svara inte på min annons.

Först så träffas vi på Skype och onanerar tillsammans i dessa coronatider sedan om allt blir bra där kanske vi kan ta det ett steg längre. Snälla respektera att jag bara söker män med xxxl kukar då det är det som tänder mig.

Tacksam för svar hoppas just du finns och svara med ett par meningar då jag tänder på intelligens också.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *