Äldre man som vill ha undergiven tjej?

Undergiven tjej smeker fittanVill möta någon äldre man idag en snabb träff i Stockholms förort. I din bil kan vara ett smart ställe att ses. Ja är öppen för att träffa en kille som vill ta första steget. Vi pratar lite sen lägger du handen på mitt lår och böjar klappa på mig. Du ska sen smeka mina bröst och ta fram dom och suga på. O smeka mig utanför trosorna.

Jag lovar inte sex idag o du får kanske bara ge mig inte jag dig. Tycker vi om varandra så kan du slicka fittan. Du runkar samtidigt. Jag bestämmer om vi ska göra mer

Män 45+. Möter dig i trosor o lös kort klänning eller kjol o en topp som du lätt får fram mina bröst. Träff idag helst snart

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *