Oskuld bbw söker gentleman

BBW som är oskuldSom rubriken lyder är jag oskuld, (dock varit med en tjej) Söker nu en trevlig gentleman som kan lära mig allt jag behöver veta. Till en början endast snacka men vem vet kanske jag samlar modet att träffa just dig! Vill gärna snacka om all möjligt och inte bara sex så du ska kunna hålla en konversation.

Du ska gilla lite BBW, större tjejer, se bra ut, ha humor, gärna vara under 40år, vältränad är ett plus! Och kunna verifiera dig.

Skriv några rader i stället för bara ett ”Hej”.
Själv är jag social, trevlig och gillar humor, något blyg. Blond, blåa ögon, 162cm, med former.

OBS! Söker inte camsex/byte av bilder eller sexting!

Hoppas just du hör av dig! Puss

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *