Vill träffa en äldre man nu för sex

äldre man för sexHej, Jag en en ung sexig kåt tjej på 19 år som vill träffa en äldre man nu om någon timme helst. 45+ inte yngre

Vi ses på ett ställe och pratar lite… sen går vi till hotell om de känns bra. Du leder in mig till sängen. Sätter oss bredvid varandra och du börjar ta på mina bröst utanpå kläderna och ge mig komplimanger… Jag är blyg och osäker, så du ska vara bestämd. Sen tar vi fram dom och så får du suga /amma mina bröst i olika ställningar. Om vi har kemi så kan du runka samtidigt som du ammar mig. Fasta bröst rosa små bröstvårtor. Kan skicka fler sexbilder på mig.

Önskar träff IDAG! Önskar fasta möten med dej som gillar att suga ofta och länge på mina bröst…

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *