Sensuell trekant med två gentlemän

Sensuell trekant med sexig kvinnaFinns ni två härliga sköna långa vältränade och välutrustade gentlemän som är sensuella och vill sätta kvinnan i fokus i en sensuell trekant och för återkommande träffar och vänskap?

Ni som är samspelade och inte har attityder, som vill njuta och ge skön njutning med mig? Ni förstår och instämmer att det är mina regler som gäller. Vilket innebär att det är 100% viktigt med kemi, attraktion, lyhördhet, sensualism, lättsamhet, ärlighet och goda skratt.

Ni är i åldern 30–55. vältränade och välutrustade. Nordiska män enbart. Ni gillar en form full och mullig kvinna som jag. Ni har båda foton på er. Är självklart friska.

Jag säger redan nu att anala lekar eller smärt och förnedring är inget jag ställer upp på!! Vår trekant är sensuell. Mycket smek, kyssar, olja, närhet. Vi njuter av samvaron såväl utanför som i sängen. Återkommande träffar med er gärna. Första mötet lär vi känna varandra, en fika med goda samtal och känna in kemi med varann. Jag är en lady och ni är gentlemän ..glöm inte det ..stil ..vett ..etikett ..classy. Så vill jag ha det. Ni är bilburna och träff sker hos er. Jag blir hämtad och hemkörd, så gör nämligen gentlemän. Hör av er! Vid upprättad kontakt finns kik .

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *