Söker dig som jobbar som massör

söker en massör Hej,

Söker dig som jobbar som massör på salong. Har en fantasi om att jag vill få en massage extra allt. Jag vill att det ska ske på salong där risken att bli upptäckta finns och det ska börja som en vanlig massage som sedan går över till mer intimare delar. Tanken är väl att vi båda ska bete oss som vanlig kund och massör till en början och att jag inte kommer veta exakt vad som kommer hända. Dvs för att vara aktuell för upplägget ska du arbeta på en riktig salong där du kan tänka dig att ta emot mig på dagtid. Finns du här någonstans? Vill du ge mig massage på fredag kanske?

Önskar svar endast från seriösa män som kan verifiera sig med namn, kort samt använder kondom.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.