Ska cuckolda min pojkvän

Efter mycket lycka här tänker jag nu ta steget vidare och cuckolda min pojkvän.

Jag har en idé om att låta någon här bestämma hur jag ska klä mig och då låta min pojkvän åka och köpa dessa kläder. Allt från vilken typ och färg på trosor och om jag ska ha en klänning eller inte. När han köpt alla kläder så ska han tro att jag ska klä upp mig för honom. Men det han inte vet är att första gången jag ska bära dessa kläder kommer vara när jag träffar dig och din hårda kuk istället.

Sen ska jag komma hem nyknullad och berätta att han precis spenderat en massa pengar på att köpa kläder som gjort någon annan kåt och trosor som någon annan fick se mig i och ta av. Så han har betalat för att någon annan ska bli kåt och använda hans flickvän.

Sen ska han få slicka min efter jag precis blivit knullad.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *