Sexig kvinna vill ha uppvaktning

Sexig kvinna saknar uppvaktningVarför är män/killar så dåliga på uppvaktning?!? Sexig kvinna söker dig 30-45 år, som vågar uppvakta mig, som förstår att vägen till sängkammaren går genom bra konversation, uppvaktning, respekt och ömsesidig respekt? Jag älskar sex, tycker om att gå ner på dig, sprutar om du behandlar mig rätt. MEN det måste föregås av en attraktion, spänning och uppvaktning. Jag kommer inte bara åka hem till dig och ligga, utan att du anstränger dig. Jag vill anstränga mig för dig, både utanför sängen och i.

Vill du göra detsamma för mig? Berätta gärna hur du skulle gå till väga. Jag hoppas verkligen hitta någon som det går att klicka med.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *