Hett och passionerat sex

passionerat sex För tillfället söker jag inte något varaktigt, och dessutom är Januari den värsta månaden på året enligt mig. Därför är det svårt för mig att föreställa hur jag ska klara mig genom de mörka och ruskiga kvällarna utan ett manligt sällskap.

Finns det en snygg och charmig kille som kan komma någon kväll och hälsa på mig. Om det klickar mellan oss kan vi ha hett och passionerat sex. I värsta fall kan vi nöja oss med en lugn och trevlig kväll, då jag är en vacker och snäll kvinna som är lätt att umgås med.

Jag har en svaghet inför rött, gott vin, så du får gärna ta en flaska med dig. Självklart så står jag för tilltugg.

P.S: Om det kommer till sex så lutar jag mig mer mot vaniljsex. Inget kinky, bara så att ni vet det.

Kram

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.