En man, en sexig man

Söker en en sexig manEn man, en sexig man. Längtar varje dag varje morgon efter att vakna till att en kille tar för sig av min kropp. Gör allt för att jag inte ska vakna, men vaknar av att du eller din hand är i mig. Vet inte om jag drömmer eller om jag är vaken, men jag försvinner från verkligheten och njuter av dig grävandes i mig. Eller att få känna dina hårda strålar av mycket sperma som når min livmoder, hårt. Känner hur du pressar dig in i mig djupare och djupare. Vaknar till och är mer än nöjd. Vet dock inte om jag drömt eller vad jag precis var med om. Men vill göra de igen, men denna gång få se vad du gjort med mig, jag är klar för en omgång till av dig.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *