Vill du bli min första kille?

Ta min oskuld Hej på er!

Här har ni en tjej från Stockholm som endast varit med tjejer större delen av sitt liv. Jag har märkt det senaste att jag är nyfiken på hur det skulle vara att vara med en man… Och om jag nu ska testa det för första gången så kan jag vara lite kräsen och ställa lite krav.

Jag tänder på större, estetiskt snygga kukar. Du ska vara snäll, respektfull och ödmjuk. Då jag aldrig behövt skydda mig så är kondom ett krav såklart. Men är ändå nyfiken på sperma, så du får mer än gärna ta av kondomen och spruta över mig i stället. Jag vill gärna testa att runka, suga, men framför allt vill jag känna en kuk fylla upp mig. Jag hoppas jag kan få träffa en bra man till min första gång.

Så om du är nyfiken på att ta min oskuld: skriv och gärna berätta om dig och beskriv gärna hur en träff skulle gå till 😉 puss och kram

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.