Svensk man sökes!!

lättklädd BBW tjejHej!
Svara endast på annonsen om du har de jag söker eller söker samma. Jag är en 26 årig glad, kurvig och sprallig tjej som vill allas bästa, har nära till skratt och är lättsam som person.

Jag har försökt några gånger innan här att söka det lilla extra men de har inte blivit så, jag söker en friends with benefits- relation, en kille där man kan ha de kul utanför sängen med och de inte alltid är ett krav på sex när man ses. Laga mat ihop, kolla serier/film, promenera. Är jag bekväm med dig blir jag enklare och mysigare som person i och utanför sängen 🙂

Jag tycker om att vara undergiven i sängen men kan också tänka mig att diskutera det. 😉

Jag söker dig svensk man som är längre än 175 cm, tar hand om dig själv och din kropp, hår på huvudet och välvårdat skägg om du nu har det. Är du lättsam som person och har humor kommer vi klicka. VIKTIGT att du är SINGEL och bor ensam runt Göteborgs området! Utseendet är inte de viktigaste men de är ju de som avgör lite i attraktion.

Hoppas vi hörs.
Har snapchat.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *