Sexig tjej söker kuk som är 20 cm +

Sexig tjej söker kuk som är 20 cm +Hallå!

Jag söker inte dig som är över 35, inte heller dig som har en kuk under 20 cm.

Så hej, ni som är kvar. Jag är en sexig tjej på 21, som älskar, verkligen älskar när han har stor kuk att arbeta med. Jag vill tillfredsställa dig, och jag förväntar mig att du vill tillfredsställa mig likaså. Jag har tröttnat på dåligt sex, där jag inte kommer, där inget fokus ligger på min kropp och där sexet är slut innan alla inblandade faktiskt fått ut något positivt av det. Jag vill inte känna mig utnyttjad, jag vill ha bra sex.

Har du det som jag kräver? Hör av dig. Annars byter jag nog sajt.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *