Knulla mig hårt i badkaret!

Knulla mig hårt i badkaret Söker efter en sugen kåt killa som kan knulla mig hårt i badkaret, älskar vatten och mina kåta fantasier som baseras i badkaret har aldrig blivit uppfyllda! Nu är det snart 2021 och det är dags för mig att bli tagen hårt och skönt i badet! man kan säga att det är det optimala njutningen i badet.

Har självklart försökt tillfredsställa mig själv men det duger inte, för det första är man själv? mina små händer duger inte och har inte träffat en duglig kille med lika stort intresse av sex som jag har! är du en sugen kille med en stadig kuk som kan penetrera min trånga fitta? våga trycka in ett par fingrar i min röv? då har ingen av oss något att förlora! kom med din stora kuk så ska jag sluka den hel.

Vem jag söker?

Är du kanske en framgångsrik rörmokare eller någon typ av hantverkare med stora starka fingrar är det ett stort plus! Kanske lite hår på bröstet? stor saftig kuk med långvarig prestation, manlig röst med sexiga stön, Våga spanka tills mina små skinkor rodnar och får mig att stöna av njutning är lite av ett krav, utöver det så vill jag bara ha en seriös kille med humor.

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

4 kommentarer

  1. Hej, jag har en strapon för dubbel penetration som jag gärna skulle vilja att du upplever. Ring mig på 072 943 26 27 så skickar jag bilden och vi får se om vi fattar tycke.. kram

  2. Hur vore det med att anordna en träff med alla vi killar som svarat dig på en gång på ett hotell enligt dina drömmar och behov. Ring mig på 072 943 26 27. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.