Utveckla en friends with benefits-relation

friends with benefits relation Sökes: Du svenska söta kille, med charm och vilja att ses.
Finnes: en tjej på snart 25 år, boendes ensam i Göteborg, oftast glad och sprallig med en del fritid över.

Jag skulle vilja hitta någon här för återkommande träffar och möjlighet att utveckla en friends with benefits-relation till, jag har sökt tidigare men inte riktigt hittat rätt. Rent sexuellt är jag undergiven men kan med rätt person vara lite switch, det absolut bästa jag vet är massage så om det är något du bemästrar blir jag lycklig.

Utanför bingen är det väl hockey som är min stora passion, jag spelar inte själv men tittar och följer en hel del. Utöver det är jag otroligt blandad i intressen och nyfiken på det mesta, kan åka på cruising, gå på museum, åka ut på landet eller stanna i storstad, jag gillar det mesta.

För att det ska funka bra ska det finnas en bra relation utanför sängen där man kan umgås och både få ett intellektuellt utbyte liksom ett rent fysiskt sådant.

Dig jag söker är i ålder 20-34 främst, men det går att tänja på med rätt person. Du är svensk och längre än mig (171cm), du tar hand om dig själv och din kropp, hår på huvudet och helst inget skägg. Du har nära till skratt och är en allmänt social person. Du är SINGEL och bor ensam I eller runt Göteborg.

Hoppas vi hörs!

Svara på annonsen - bli medlem här nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.